OBS – COVID-19-vaccine

Vi oplever lige nu et stort pres på vores telefoner fra patienter, som ønsker at blive henvist til COVID-19-vaccine. Dette er ikke en mulighed. Du vil modtage en besked i din e-boks, når det bliver din tur til at blive vaccineret. I første omgang vil det være beboere på plejecentre, personale i sundhedsvæsenet og i ældreplejen samt ældre med særlig øget risiko, der vil blive tilbudt vaccination mod COVID-19. I takt med, at der kommer flere vacciner til landet, vil der gradvist blive åbnet op for nye grupper. Hvis du ikke er tilmeldt digital post, vil du modtage brevet med posten.

Vi beder dig derfor om at afvente dit vaccinationstilbud via e-boks/brev og udlande at ringe til os for at få henvisning til vaccinen. De mange opkald vedr. vaccination blokerer telefonen for andre patienter, som har brug for hjælp.